8 Лютого 2021
Новини

Астрологічний прогноз на тиждень

Астрологічний прогноз на тиждень

З 8 по 14 лютого буде цікавий тиждень. На нього випали молодик у Водолії, а також День всіх закоханих.

"Молодик у Водолії 11 лютого відкриє нові перспективи, покаже справжній стан речей з усіх галузей життя. Будьте готові до несподіваного повороту подій, сюрпризів. Тиждень багатий на зустрічі з цікавими людьми, старими знайомими і друзями. День закоханих 14 лютого принесе багато приємних емоцій, це буде період зростаючого Місяця, у всіх є прекрасні можливості налагодити особисту сферу життя. Ті, хто прагнуть відновити давні стосунки – сміливіше дійте, у вас все вийде ", – порадила вона.

8 лютого – мінімум емоцій, максимум логічного підходу та стратегічного планування. У спілкуванні і контактах буде мінімум труднощів. Емоційна скутість або придушення емоцій виявляться корисними там, де потрібні зібраність, концентрація і конкретика. Для особистих взаємин не дуже сприятливий час, але в діловій сфері у багатьох все буде виходити.

9 лютого – день посиленої емоційності, чутливості і агресивності. Багато випробують внутрішнє напруження фізичних і психічних сил. День інтенсивної діяльності, доведеться працювати на знос, але і результати будуть високими.

10 лютого – можлива емоційна нестійкість, що створить труднощі у взаєминах. Необхідно бути обережними при керуванні транспортом і роботі з гострими предметами, технікою. Старі відносини можуть бути розірвані. А в сімейне життя увірвуться несподівані події.

11 лютого – молодик у Водолії о 21:06 за київським часом, який триватиме до 9:23 ранку наступного дня.

12 лютого буде сприятливий фон. Несподівані події, в тому числі, і що стосуються сімейних, домашніх справ, можуть відкрити істину. День буде цікавим і різноманітним. Інтуїція може загостритися, що посприяє ухваленню вірних рішень. У багатьох виявляться таланти. Вийде вирішити старі проблеми.

13 лютого буде день спокійного, доброзичливого ставлення один до одного. Підвищиться здатність приймати інтуїтивні, парадоксальні рішення. Потреба змінити своє життя на краще допоможе знайти вірні методи. Всесвіт надасть сприятливі можливості. Навчіться виходити за звичні межі, не бійтеся експериментувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп
В тему