8 Лютого 2021
Новини

У Волинській обласній лікарні запрацювало нове відділення

У Волинській обласній лікарні запрацювало нове відділення

Комунальне підприємство "Волинська обласна клінічна лікарня " отримало ліцензію від МОЗ на право займатися паліативною медичною допомогою. Тож у закладі запрацювало відділення стаціонарної паліативної допомоги.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Наразі працюють над створенням мобільної бригади паліативної допомоги. Для цього проводяться навчання персоналу, закупівля медичного обладнання, лікарських засоби та виробів медичного призначення.

Створення та функціонування мобільної бригади дозволить координувати та надавати паліативну допомогу пацієнту за місцем його перебування, більше того, це забезпечить можливість створення стаціонару вдома за потреби та за допомогою засобів телекомунікації цілодобово.

Як повідомлялося, Волинська обласна клінічна лікарня також отримала ліцензію на проведення операцій із трансплантації органів.

Довідка.

Паліативна допомога – це комплексний підхід, що дозволяє поліпшити якість життя пацієнтів та їхніх сімей, які зіткнулися з проблемами смертельного захворювання, шляхом запобігання і полегшення страждань завдяки ранньому виявленню, ретельній оцінці й лікування болю та інших фізичних симптомів, а також наданню психосоціальної і духовної підтримки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: лікарня, допомога
В тему