2 Лютого 2021
Новини

Допитайте Зеленського: луцький терорист озвучив нову вимогу

Допитайте Зеленського: луцький терорист озвучив нову вимогу

Максим Кривош відомий також як "луцький терорист" пробуде під вартою ще два місяці. Натомість він вимагає, щоб президента України Володимира Зеленського допитали.

Про це він заявив у Луцькому міськрайонному суді у вівторок, 2 лютого, пише ІА "Волинські новини" з посиланням на Перший.

Нагадаємо, 21 липня 44-річний лучанин із кримінальним минулим захопив у заручники пасажирів рейсового автобуса. 12 годин протримав людей у полоні, а опісля здався правоохоронцям.

Максиму Кривошу сьогодні вкотре продовжили термін утримання в СІЗО на 2 місяці. Слідчий в особливих справах управління СБУ у Волинській області Іван Ляшук пояснив це тим, що Кривоша не можна поки випускати на волю, інакше він зможе впливати на учасників провадження.

Суддя Андрій Сівчук погодився продовжити термін тримання під вартою на 60 днів. Слідство фактично завершене, але 13 січня матеріали передали на ознайомлення потерпілим (їх у справі 19). За словами слідчого, їм потрібно щонайменше 2 місяці на ознайомлення з документами.

Сам Кривош був проти тримання під вартою. Він заявив: «Мене пора звільняти». Також Кривош подав клопотання стороні обвинувачення, аби та долучила до справи Володимира Зеленського, як свідка.

«Я вважаю, що слідство проводиться упереджено. Вважаю, що його потрібно допитати і долучити ці матеріали до справи», – сказав обвинувачений.

Нагадаємо, президент Зеленський виконав вимоги луцького терориста і записав відео, у якому закликав переглянути фільм «Земляне».

Проведена у січні психіатрична експертиза визнала Кривоша осудним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суд, володимир зеленський
В тему