31 Січня 2021
Новини

Під час акцій протесту в Росії чоловік намагався спалити себе

Під час акцій протесту в Росії чоловік намагався спалити себе

У неділю, 31 січня, в Росії тривають протести проти затримання головного російського опозиціонера Олексія Навального. При цьому в Москві один чоловік спробував вчинити акт самоспалення на Пушкінській площі.

Про це повідомляє Telegram-канал "Baza".

Чоловік підпалив себе, але полум'я вдалося збити перехожим підручними засобами. За попередньою інформацією, чоловік живий, і його відвезли в лікарню. Він знаходиться в реанімації у важкому стані. 

Варто зазначити, що в минулу суботу мітинги пройшли близько 200 міст РФ від Сахаліну до Калінінграда. Сьогодні команда Навального оголосила про організацію протестів як мінімум в 90 містах. Всі вони почалися опівдні за місцевим часом.

Правоохоронці попередили організаторів та учасників протестів 31 січня про кримінальну відповідальність і попередили, що ці акції є незаконними.

Команда опозиціонера закликали людей виходити на вулиці "за свободу Олексія Навального і за Росію без Путіна". Росіянам також нагадали, що згідно з Конституцією РФ, вони мають повне право висловлювати свою думку масово, мирно і без зброї.

Нагадаємо, протести в Росії затримали відомого репера Оксимирона. Кількість затримань 31 січня в Росії побила рекорди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: акція протесту, росія
В тему

Останні матеріали