23 Січня 2021
Новини

Сара Джессіка Паркер призначила українцям онлайн-зустріч

Сара Джессіка Паркер призначила українцям онлайн-зустріч

Сара Джессіка Паркер, зірка стрічки "Секс і місто", зустрінеться з українськими прихильниками. Грандіозна зустріч відбудеться в онлайн-форматі, проте обіцяє бути незабутньою.

На офіційній сторінці столичного ЦУМ в інстаграмі опублікували допис, де розповіли про онлайн-зустріч з голлівудською зіркою, а тепер ще й відомою дизайнеркою.

Прямий ефір з улюбленою акторкою з культового серіалу "Секс і місто" відбудеться на інстаграм-сторінці ЦУМу в вівторок, 26 січня, о 17:00.

Сара Джессіка Паркер нині також є дизайнеркою власного бренду взуття SJP by Sarah Jessica Parker. Саме на цій сфері її діяльності буде закцентована увага.

Модераторкою онлайн-зустрічі стане баїнг-директорка ЦУМу Ольга Чайка. Під час розмови улюблениця мільйонів глядачів розповість про свої плани щодо розвитку бренду, процес створення кожної колекції, а також поділиться історією про улюблену пару взуття.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЦУМ Киі?в | TSUM Kyiv (@tsum.kyiv)

До довгоочікуваної трансляції зможе долучитися будь-хто. Також кожен охочий може залишити запитання для Сари Джессіки у коментарях під дописом. Найцікавіші з них Ольга Чайка озвучить в ефірі, який відбудеться вже через декілька днів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці, актор, шоу-бізнес
В тему