19 Січня 2021
Новини

Мамі 4-х доньок потрібні 100 000 грн на лікування від раку: як допомогти

Мамі 4-х доньок потрібні 100 000 грн на лікування від раку: як допомогти

Понад 100 тисяч гривень – стільки потрібно волинянці, аби отримати шанс на одужання від раку лімфатичної системи (лімфома Ходжкіна). 19 січня її відправляють з Луцька в Ізраїльську клініку LISOD у Києві – лише тут погодились спробувати допомогти, бо на Волині лікувати вже відмовляються.

Кілька років тому родина через засоби масової інформації вже зверталась до українців з проханням допомогти. Саме завдяки великодушності та щедрості людей Любов Ганайчук досі жива, - пише в Facebook речниця поліції області Ольга Бузулук.

"Ось гляньте, яка щаслива вона на фото з донечкою та чоловіком восени 2020 року! І ця жінка може жити далі, якщо назбирається необхідна сума коштів, що так потрібна для лікування! Наразі це 100 тисяч гривень – непідйомна сума для чоловіка та доньок 8, 17, 21 та 25 років. Сім’я благає про допомогу для матері і дружини, якій лише 43 роки", - повдіомила вона.

Перші симптоми цієї страшної хвороби з’явилися після народження найменшої донечки 2012 року. Тоді її направили на томографію, виявили збільшення лімфовузлів, після томографа зробили біопсію, встановили діагноз - лімфома Ходжкіна.

"Почали лікувати хіміотерапією. Жінка пройшла кілька курсів ПХТ по схемі АБVД, після цього - знову томографія, негативна динаміка. Провели ще два курси ПХТ по схемі ESHAP: контрольний томограф показав незначну позитивну динаміку. Нині хвороба знову запрогресувала, метастази вражають кістки, головний мозок і легені, волинські медики лікувати далі відмовляються. Родина знайшла клініку LISOD у Києві, але тут лише початок лікування вартує 100 тисяч гривень".

Номер карти Приватбанк на ім’я хворої (Ганайчук Любов) – 5168757394854816.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, благодійність, допомога
В тему