18 Січня 2021
Новини

Митники «Ягодина» викрили спроби приховати реальну вартість автомобілів

Митники «Ягодина» викрили спроби приховати реальну вартість автомобілів

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби попередили незаконне ввезення автомобілів на суму понад 200 тисяч гривень.

При переміщенні транспортних засобів в режимі імпорт на «Ягодині» працівники митниці виявили чотири випадки подання документів, що містять неправдиві данні щодо цін та експортерів товару, - повідомили у пресслужбі відомства.

З метою перевірки законності ввезення транспортних засобів на територію України митники отримали інформацію від колег з іноземних держав щодо фактичних експортерів та цін на ці авто.

Виявилося, що громадяни України при ввезенні на митну територію України автомобілів вчинили дії з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням, як підстави для переміщення товарів документів одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості щодо відправника та фактурної вартості даного товару необхідної для визначення його митної вартості на суму понад 200 тисяч гривень.                          

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України, і передбачають накладання штрафу обсягом 100% суми несплачених платежів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Фото, Волинь, митниця
В тему