16 Січня 2021
Новини

На Донбасі бойовики 5 разів відкривали вогонь: є поранений

На Донбасі бойовики 5 разів відкривали вогонь: є поранений

На Донбасі 15 січня зафіксували п’ять порушень режиму "тиші".

Про це у ранковому зведенні 16 січня повідомляє пресцентрт операції Об’єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поруч із населеними пунктами Гнутове і Талаківка збройні формування Російської Федерації декілька разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Трудівського противник здійснив в бік наших позицій кілька черг зі стрілецької зброї. Внаслідок пострілів один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна було швидко доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

Поблизу Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Зазначається, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 16 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, 15 січня бойовики заблокували дорожні коридори біля контрольних пунктів в’їзду-виїзду "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське" та "Мар’їнка".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, оос, збройні сили україни
В тему