12 Січня 2021
Новини

Дербі й труби: які чоботи модні в цьому році

Дербі й труби: які чоботи модні в цьому році

Кажуть, що холоди тільки наближаються, тому варто подбати про те, що ви взуватимете.

Попри те, що видів модного зимового взуття з кожними роком стає все більше, чоботи – це класика. Проте і їх різноманітність може вас вразити. Отож, в цьому році зверніть увагу на:

Гумові чоботи

Хоч це і несподівано, але дуже практично, а зараз ще й стало трендом! Цієї зими пропонуємо поєднати гумові чоботи з джинсами, леґінсами, плісированими спідницями або джинсовими міді-спідницями. Також оригінально вони дивитимуться з бавовняними сукнями.

Ботфотри

Так, вони й раніше були в моді, проте зараз їх вигляд дещо модернізувався. Тепер вони мають щільно облягати ноги та підкреслювати кожен їх вигин. Це зробить вас стрункішою та вищою.

Kitten heels

Раніше у такому стилі робили осіннє взуття, проте ці каблуки тепер модні й у зимовому взутті. Вони стануть ідеальним варіантом для тих, хто хоче елегантно виглядати, проте їм потрібно завжди бути в русі.

Чоботи-труби

Чудова альтернатива ботфортам. Завдяки об'ємній халяві вони є дуже зручними. Їх можна поєднувати як з сукнями міді та міні-спідницями, так і з джинсами або брюками. 

Чоботи в стилі дербі

Незамінним елементом базового жокейського гардероба є чоботи до коліна. Їх рекомендують носити з шкіряними штанами, легкою сукнею або спідницями міді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, взуття
В тему