8 Січня 2021
Новини

У Володимирі-Волинському викрили підпільний гральний клуб

У Володимирі-Волинському викрили підпільний гральний клуб

На Волині, у Володимирі-Волинському, 8 січня співробітники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції разом з поліцейськими ГУНП у Волинській області викрили гральний заклад.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області

 Організатори підпільного клубу надавали своїм відвідувачам доступ до віртуальних казино за умови сплати гравцями певного грошового внеску.

Під час проведення процесуальних заходів слідчі Володимир-Волинського відділу поліції у приміщенні закладу виявили та вилучили: 11 системних блоків, за допомогою яких надавався доступ до інтернету, грошові кошти у сумі 15 800 грн, отримані від незаконної діяльності, флешнакопичувачі, систему відеонагляду, комплектуючі для комп’ютерної техніки, мобільний телефон та чорнові записи адміністратора.

Слідчі дії тривають. Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всіх причетних до організації підпільного грального клубу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали