4 Січня 2021
Новини

Центр Луцька «сидить» без води: чому

Центр Луцька «сидить» без води: чому

Бригади аварійників КП «Луцькводоканал» продовжують роботу по виявленню прихованого аварійного місця пориву, внаслідок якого район вулиці Винниченка та прилеглі території лишились без водопостачання.

Станом на 10:20 4 січня водопостачання відсутнє на таких вулицях: Винниченка, Яровиця, Івана-Франка, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Потапова, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8, - повідомили у прес-службі «Луцькводоканалу».

В районі організовано видачу води на площадці по вул. Винниченка, 5,7,9 для потреб мешканців, які тимчасово лишились без водопостачання. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Про хід аварійно-відновлювальних робіт будемо повідомляти додатково.

Нагадаємо: вчора, 3 січня, у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла по вулиці Винниченка, 26, було тимчасово зупинено водопостачання в районі вулиці Винниченка і на прилеглих вулицях. Через аварійний прихований порив на магістральному водогоні затоплено інженерні комунікації електропостачання та зв’язку.

Працівники аварійних бригад оперативно провели локалізацію витоку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, вода
В тему