3 Січня 2021
Новини

У США стратять жінку вперше за 70 років: подробиці жахливого злочину

У США стратять жінку вперше за 70 років: подробиці жахливого злочину

У США вперше за 70 років стратять жінку - Лізу Монтгомері. Вона опиниться у камері смертників 12 січня.

Про це повідомляє NBC.

Страту Монтгомері було заплановано у Федеральному виправному комплексі в місті Терре-Хаут, штат Індіана, у грудні, але вона була відтермінована після того, як адвокати жінки заразилися коронавірусом.

Лізу Монтгомері засудили за вбивство 23-річної Боббі Джо Стіннетт у північно-західному містечку Скідмор у грудні 2004 року. Вона за допомогою мотузки задушила вагітну на 8-му місяці Сіннетт, а потім кухонним ножем вирізала дівчинку з утроби мертвої матері і далі намагалася видати дитину за свою.

38-річна Ліза дійсно була вагітною, тому ніхто з рідних не запідозрив, коли у неї з'явилася дитина. Вагітність у Монтгомері закінчилася викиднем на 7 місяці, але вона про це змовчала. В той же час жінка вирішила мати дитину у будь-який спосіб. Тож вона стала гортати сторінки у соцмережах і шукати вагітних жінок на пізньому терміні. Зрештою на очі їй потрапило оголошення про продаж собак, де на фото позувала вагітна на 8-му місяці Боббі Джо Стіннетт. Зловмисниця назвалася клієнткою, яка забажала купити цуценя і відправилася додому до Боббі Джо. Там вона її задушила і вирізала з живота дитину.

Тіло своєї доньки виявила її матір. Вона і розповіла поліції, що Боббі говорила, що чекає на покупця. Правоохоронці дослідили переписку убитої і вийшли на Лізу Монтгомері.

Викрадену дівчинку віддали її батькові.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, суд, смерть, злочин, Надзвичайні події, кримінал
В тему