26 Грудня 2020
Новини

Поліція викрила 24-річну дівчину, яка займалася сутенерством на Волині та Рівненщині

Поліція викрила 24-річну дівчину, яка займалася сутенерством на Волині та Рівненщині

На Волині поліцейські викрили дівчину, яка займалася сутенерством. Півроку поліція збирала докази проти неї.  

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, стежили за підозрюваною, повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Уже встановили, що 24-річна мешканка Рівненської області причетна до неодноразового залучення до проституції жінок на території Волинської та Рівненської областей. Вона організовувала зустрічі жінок із потенційними клієнтами у приміщеннях місцевих готелів, за це отримувала немалі кошти.

Відомо також, що одна із дівчат, яка була втягнена у заняття проституцією, є неповнолітньою.

У фігурантки справи поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, що використовувався для осіб, які надавали оплатні сексуальні послуги. Вилучили пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Зловмисниці оголосили про підозру у вчинені декількох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішують питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, проституція, кримінал, Волинь, рівне
В тему