24 Грудня 2020
Новини

У Луцьку відкрили один із найкращих ситуаційних центрів в країні

У Луцьку відкрили один із найкращих ситуаційних центрів в країні

У Луцьку відкрили перший в регіоні ситуаційний центр.

Про це у соцмережах повідомив Григорій Недопад.

«Заклад координуватиме діяльність всіх підрозділів поліції та інших правоохоронних органів, забезпечить оперативне реагування і злагоджену роботу при виникненні будь-яких надзвичайних ситуацій. Його функціонування дозволить поліції швидко і більш ефективно реагувати на події», - йдеться у повідомленні.

У ситуативному центрі, що знаходиться у Луцьку на першому поверсі Головного управління Нацполіції області, організували відеонагляд, куди надходять зображення з 585 камер, що встановлені у різних куточках регіону.

Влада міста та області розглядає можливість збільшення кількості відеокамер, адже саме завдяки їм помітно знизився відсоток злочинів. Центр стане запорукою кращої роботи різних підрозділів поліції.

«При виникненні нештатної ситуації ситуаційний центр переводиться в надзвичайний режим роботи і до його складу долучаються представники структурних підрозділів ГУНП, міжрегіональних підрозділів НПУ та інших органів системи МВС», - додає Григорій Недопад.

Він привітав волинян та жителів міста Луцька з тим, що тепер в регіоні суттєво підвищився рівень безпеки, відповідно усі можуть розраховувати на вчасну та якісну допомогу в надзвичайних ситуаціях, які можуть скластися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, поліція, Григорій Недопад
В тему