23 Грудня 2020
Новини

Кому Кернес залишив свої статки

Кому Кернес залишив свої статки

Сьогодні Харків прощається з Геннадієм Кернесом. Чимало політиків приїхало попрощатися з ним, заупокійну службу відспівував сам Онуфрій – очільник УПЦ МП.

Місцеві видання повідомили навіть деталі заповіту, який залишив Кернес. За словами його найближчого друга Павла Фукса, ніхто з його рідних не залишився обділеним. Майно розділено між дружиною Оксаною, її 26-річним сином Родіоном та ще двома синами покійного: Кирилом Кернесом та Даниїлом Приваловим.

Зазначимо, що Оксана Гайсинська – вже третя дружина очільника Харкова. І хоча спільних дітей у них не було, її сина від першого шлюбу Кернес вважав і називав своїм.

Саме Оксана і син Родіон були з Кернесом поруч до останньої хвилини життя, тому й не випадково у черзі на спадок вони стоять першими.

Нещодавно стало відомо, що в Лондоні мешкає 11-річна дочка Кернеса Соня, з якою підтримують звязки її старші брати. Про матір дівчини мало що відомо, окрім того, що вона проштовхує відомий бренд дитячого одягу на ринок України. Чи дістанеться щось дочці, поки невідомо. Павло Фукс підтвердив те, що у Кернеса є дочка і що вона зовнішньо та характером дуже на нього схожа. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, похорон
В тему