22 Грудня 2020
Новини

Королівська сім'я розізлила британців: що сталося

Королівська сім'я розізлила британців: що сталося

Принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон знову попали під шквал нарікань британців. А обурення людей справедливе.

Принц Вільям з дружиною та дітьми у супроводі сім’ї дядька герцога Едварда Кембриджського вийшли на прогулянку графством Норфолк.

Без охоронців, компанія налічувала дев'ять осіб. Скажете, що тут такого? Та ніби й нічого, однак відповідно до норм карантину на вулицю можна виходити групою не більше шести осіб. Фото з прогулянки ілюмінованим маршрутом в парку на теренах Сандрингемського палацу опублікувало видання Daily Mail.

Як повідомило видання, штраф за порушення норм карантину в Британії становить 200 фунтів стерлінгів (це десь 268 доларів), повторне порушення - до 6400 фунтів. Невідомо, чи оплатить штраф королівська сім’я, однак зрозуміло, що привілейована каста має більше прав і деякі закони пишуться не для них. Адже це не перша їхня витівка, коли вони ігнорують обмеження і поводяться так, ніби їх не існує взагалі.  

Як розгортатимуться події далі, покаже час, однак і зараз зрозуміло, що обурення британців змусить задуматися королевичів і відмовитися від багатьох розваг, хоч і невинних на перший погляд.

Ми вже писали, що глава МОЗ Великої Британії Метт Генкок заявив, що ситуація з поширенням нової мутації коронавірусу вийшла з-під контролю.

Щоб попередити масове поширення мутації COVID-19, в Англії на кілька місяців запроваджують жорсткий локдаун для 16 мільйонів жителів регіону без послаблень навіть на Різдво. За офіційними даними, 60% нових заражень у Лондоні спровоковані новим штамом коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, великобританія
В тему