18 Грудня 2020
Новини

Насильна смерть: бойовики повернули тіло військового з волинської бригади

Насильна смерть: бойовики повернули тіло військового з волинської бригади

Вчора, 17 грудня, бойовики повернули українській стороні військовослужбовця 14-ї механізованої бригади ЗСУ імені князя Романа Великого.

Прес служба бригади підтвердила, що загиблий дійсно проходив службу в їхній частині.

Що відомо про зникнення військового?

Як стало відомо, зникнення військового з особового складу ЗСУ помітили ще 14 грудня. Організували групу пошуку, однак все було безрезультатно. Військового не знайшли.

Згодом у соцмережах українська сторона ТКГ повідомила, що військовий потрапив на ворожу територію, непідконтрольну українській стороні. Навіть вказали, що він був у стані алкогольного сп’яніння та під дією наркотиків, що й стало причиною смерті. Щоправда, згодом інформацію про сп’яніння та наркотики видалили із повідомлення.

Як військовий без зброї потрапив на територію бойовиків і досі не відомо.

Останні дані про загиблого

Побратими загиблого розповіли, що він був неконфліктним, жодних явних проблем у нього не було. Як він потрапив на ворожу територію – загадка. Думки про зраду чи дезертирство ніхто не розглядав, бо інакше б його не знайшли, тай без зброї він не пішов нікуди.

Лише 17 грудня бойовики військового повернули українській стороні. Як з’ясували медики, загиблий помер від асфіксії, тобто удушення. На тілі загиблого знайшли чимало синців та саден. Кваліфікували смерть як насильну.

Варто сказати, що під час передачі тіла дотримувався режим тиші. Що сталося з українським військовим і хто відповість за його смерть – питання з багатьма невідомими.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, смерть, Волинь
В тему

Останні матеріали