17 Грудня 2020
Новини

Діана до одруження працювала за 5 доларів на годину. Ніхто не знав, хто вона

Діана до одруження працювала за 5 доларів на годину. Ніхто не знав, хто вона

Діана Спенсер найбільш відома як перша дружина принца Чарльза і мати його синів. Однак, коли вона була підлітком, вона працювала в дитячому садку і помічником по догляду за дітьми. У той час вона заробляла п’ять доларів на годину, і її роботодавець навіть не підозрювала, що найняла майбутню невістку королеви Єлизавети.

Діана Спенсер - одна з найпопулярніших і найулюбленіших постатей світової поп-культури, життя якої і досі цікавить багатьох. Роками вона була відома як член Британської монархії, який відмовлявся від усіх панівних правил. Вона навмисно порушувала умовності, демонструючи публіці, що вє звичайною людиною. За словами принцеси, життя у королівському дворі було гнітюче, тому вона намагалася додати трохи божевілля до будь-якої "онімілої" ситуації.

Коли ми думаємо про британську королівську сім'ю, ніхто й не уявляє, що хтось із них буде виконувати звичайну роботу. Діана була зовсім іншою. 

Хоча вона народилася в родині аристократів, вона відрізнялася смиренням і любила повсякденні справи. Коли їй було 18, вона працювала нянею і помічницею в яслах, заробляючи ... 5 доларів на годину. Жінка, яка найняла її доглядати за сином, навіть не здогадувалася, що запропонувала роботу коханій спадкоємця британського престолу.

Мері Робертсон, американська бізнес-леді, яка переїхала до Лондона в 1980 році, звернулася за кваліфікованою допомогою по догляду за своїм маленьким сином Патріком. Бажаючи бути впевненою, що найме когось, кому можна довіряти, вона зв’язалася з місцевим агентством нянь, де єдиною людиною, яка тоді була доступною протягом очікуваної кількості годин, була 18-річна Діана Спенсер. 

Роками пізніше в інтерв’ю “Inside Edition” Мері розкрила подробиці працевлаштування тодішньої майбутньої принцеси Уельської.

Коли сором'язливий підліток з'явився на зустріч з американкою, вона одразу влаштувала її на роботу із ставкою 5 доларів на годину. Окрім догляду за хлопчиком в обов'язки Діани входило також прання білизни, миття посуду та прибирання кімнати.

Одного разу мати дитини знайшла під диваном банківський депозит, на якому було ім’я працівника. Оскільки вона спеціалізувалася на фінансах, вона швидко зрозуміла, що банк, з якого надходив рахунок, обслуговував аристократів та британську королівську сім'ю. Ось так виявилося, що няня маленького Патріка - це дівчина, яка походила з родини Спенсер - однієї з найстаріших сімей в Англії.

Як відреагувала Діана, коли її секрет розкрили? Вона просто попросила дозволу знову гуляти з Патріком.

Мері Робертсон зізналася, що це був лише початок. Хоча Діана намагалася залишатися анонімною, регулярно доглядаючи за Патріком три дні на тиждень, ЗМІ швидко дізналися про робоче місце майбутньої герцогині. Її роботодавець пережила черговий шок, коли вона прочитала в одній з ранкових газет, що няня, яку вона найняла, зустрічається з сином Єлизавети II.

Одного разу вона сказала: "Коли ви вийдете на роботу вранці, то побачите репортерів та фотографів у кінці вулиці". Я запитала: Чому вони там стоять? Вона відповіла: "Вони там ... через мене".

Діана, вже будучи принцесою Уельською, не хотіла відмовлятися від стосунків із маленьким підопічним. Протягом наступних 16 років обоє листувались між собою. Як зізналася мати хлопчика, Діана часто запрошувала їх до Букінгемського палацу. Сьогодні її мучить питання, чи не був це крик про допомогу від нещасної леді Ді.

Мері Робертсон і Патрік були глибоко вражені смертю Діани. В одному з листів герцогиня писала, що це був найкращим періодом у її житті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, великобританія
В тему