17 Грудня 2020
Новини

Ідея для стартапу: як розбагатіти на фото своїх ніг

Ідея для стартапу: як розбагатіти на фото своїх ніг

Мешканка англійського міста Лестер заробила сотні тисяч на продажу фото своїх ніг.

Про це повідомляє The Sun.

25-річна Майя-Мей Томпсон почала продавати фото своїх стоп незабаром після народження дочки.

«Протягом трьох місяців після того, як я стала мамою, почався режим самоізоляції. Я не змогла знайти нову роботу, щоб платити за підгузники, дитячий одяг та електрику. Я хотіла бути хорошою мамою і мені потрібна була робота, яку могла б робити вдома», - каже вона.

За словами дівчини, все почалося з продажу кросівок на Ebay. Один з покупців запитав, чи пахне її взуття і чи може вона, перш ніж відправити йому, поносити взуття декілька днів. За це він запропонував їй 40 фунтів стерлінгів замість десяти.

«Так все і почалося. Коли чоловік отримав ці кросівки, він відразу ж написав мені по електронній пошті, розповівши, які вони чудові, і запитав, чи можу я зробити кілька знімків своїх ніг, покритих лаками різних кольорів», - розповіла Майя-Мей.

З цього моменту дівчина зрозуміла, що з фото можна зробити бізнес.

«Шанувальники хотіли бачити мене в різних типах шкарпеток, колготок, панчіх і навіть сланців, також вони просили знімки моїх ступень крупним планом. Чоловіки хочуть бути впевнені, що я робила фото спеціально для них, тому вони просять наносити певні кольори лаків для нігтів. Крім того, попитом користуються кадри, де я в туфлях на підборах, шкарпетках або панчохах, вкритих грязюкою», - каже дівчина.

Тепер мати-одиначка заробляє від 400 фунтів стерлінгів в тиждень, а в передноворічний період заробити вдалося в два рази більше. Зараз дівчина розміщує свої знімки на платформах OnlyFans і KIK.

«Напередодні Різдва шанувальники вимагають святкових фотографій і відео. Вони обожнюють, коли я помахую різдвяними дрібничками на пальцях ніг, ходжу по обгорткового паперу і обмотую навколо ступень мішуру », - поділилася думками героїня.

За словами англійки, її фанати-хірурги, судді, юристи та інженери. Багато одружені і мають дітей. Вони просто соромляться поділитися з дружинами своєю одержимістю ногами, а чужі фото і відео допомагають їм зняти стрес.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, курйози, Поради
В тему