14 Грудня 2020
Новини

Новий 2021 рік: що символізує та у яких кольорах зустрічати

Новий 2021 рік: що символізує та у яких кольорах зустрічати

Гряде Новий 2021 рік. Це рік Білого Бика – тварини чесної та благородної, яка не любить гамору та метушні. Саме тому побутує думка, що 2021 рік буде стабільним та більш-менш спокійним, в усякому разі великих економічних змін у світі ніхто не передбачає.

Що символізує Рік Білого Металевого Бика?

Це вдалий рік для працьовитих, чесних та дбайливих людей, адже пані фортуна як ніколи буде прихильна до них. А все тому, що Бик – тварина трудолюбива, вірна, спокійна і гаряча водночас. Лінивих, безідейних та людей без конкретної життєвої мети та цілі Бик не любить, тому й цей рік не буде їх жалувати позитивними подіями та змінами.

2021 рік ідеальний для самоосвіти, самовдосконалення та розвитку. Зокрема, перша половина року буде більше результативна та продуктивна, тому краще зосередитися на розвитку власної кар’єри та бізнесу, а друга – ідеальна, щоб подбати про здоров’я, бо цей період насичений життєвою напругою та стресами.

Новий 2021 рік – у якій кольоровій гаммі зустрічати свято?

2021 рік – рік Білого Металевого Бика. Білий колір символізує чистоту, простоту та впевненість у собі. Металевий – впертість, наполегливість, цілеспрямованість та дбайливість водночас. Тому, звісно, білий та сірий кольори – у пріоритеті. Тим паче, що кольорове різноманіття цих барв необмежене.

Врахуйте й те, що стихією Білого Бика є земля, тому сміливо одягайте коричневий, сріблястий, бежевий тощо кольори, однак в оздобленні кімнат надавайте перевагу білому та сірим відтінкам.

Радять не використовувати червоні кольори, щоб не дратувати Бика, хоча, як давно відомо, ця тварина у природі їх не розрізняє.

Хто народився у рік Бика?

Тим, кому пощастило народитися у рік Бика, у житті скромні, працьовиті, наполегливі та зазвичай мовчазні люди. Вони відзначаються великою витривалістю та цілеспрямованістю.

Серед письменників таким був Ганс Крістіан Андерсен, музикантів – Йоганн Бах, художників – Ван Гог, акторів – Чаплін, Пол Ньюман, Едді Мерфі тощо.

Політичні лідери, народжені у рік Бика, що докорінно змінили хід історії: Наполеон Бонапарт, Адольф Гітлер, Маргарет Тетчер, принцеса Діана тощо.

Відомі українці, народжені у рік Бика:

  • співаки: Оля Цибульська, Олег Винник, Руслана, Фоззі, ONUKA, Тіна Кароль, Андрій Данилко тощо;
  • футболіст: Мілевський Андрій.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, традиції, Світ
В тему