10 Грудня 2020
Новини

На Чернігівщині злодій задихнувся від чадного газу в будинку, якого сам підпалив

На Чернігівщині злодій задихнувся від чадного газу в будинку, якого сам підпалив

У Чернігівській області 22-річний злодій після крадіжки підпалив будинок, надихався чадного газу і загинув.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 10 грудня.

Зазначено, що вчора під час ліквідації пожежі в будинку у селі Новий Білоус Чернігівського району було виявлено тіло чоловіка, 1998 року народження.

Правоохоронці встановили, що власники житла були відсутні вдома кілька днів. За цей час в їхній двір проникли невідомі і заволоділи автомобілем ВАЗ-2108, а також протягом цього часу систематично викрадали з дому різні речі (човен, інструменти тощо).

"Врешті-решт, один з чоловіків підпалив будинок, але сам вибратися не зміг. Він надихався чадного газу і помер. Цей чоловік за підозрою в скоєнні восьми автовикрадень і півтора десятка крадіжок був заарештований, але суд відпустив його під заставу. Його товариша поліція затримала за підозрою в заволодінні автомобілем та крадіжці", - йдеться в повідомленні.

Слідчі відкрили провадження за статтею про крадіжку і незаконне заволодіння транспортним засобом (ст.185, ст.289 КК України). Триває слідство.

Раніше повідомлялося, що в Харкові злодій загинув під украденим холодильником. Його тіло виявили в Київському районі міста біля кафе.

Також стало відомо, що на Київщині жінка викрала авто в чоловіка, який пустив її переночувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крадіжка, пожежа, чернігів, кримінал
В тему

Останні матеріали