9 Грудня 2020
Новини

У Луцьку профспілки хочуть на місці парку звести торговий центр

У Луцьку профспілки хочуть на місці парку звести торговий центр

Федерація профспілок Волинської області хоче добудувати до Навчально-методичного центру профспілок Волинської області у Луцьку торговий центр.

Але це, як повідомив у фейсбуці Луцький міський голова Ігор Поліщук, спотворить вигляд будівлі та погіршить ситуацію зі сквером, що розташований поряд.

Аби запобігти цьому, на наступну сесію буде винесено проект рішення про скасування містобудівних умов та заборону відділу архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради видавати дозвіл на будівництво.

«Федерація профспілок Волинської області має намір добудовувати до Навчально-методичного центру профспілок Волинської області на пр. Відродження, 24 приміщення торгово-офісного центру і тим самим забрати парковку біля центру та спотворити вигляд будівлі.

Також цей комерційний об‘єкт, на мою думку, погіршить ситуацію із унікальним сквером, що знаходиттся поряд. Наступного року ми плануємо його реконструювати та осучаснити.

Цілком зрозуміло, що це звичайний бізнес-проект, який реалізовується для заробітку коштів окремими особами, а не для діяльності профспілок.

На наступну сесію буде винесено проект рішення про скасування містобудівних умов та заборону відділу архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради видавати дозвіл на будівництво», - йдеться у повідомленні міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ігор поліщук
В тему