8 Грудня 2020
Новини

На Київщині під час затримання зловмисник кинув гранату в поліцейських та відкрив вогонь

На Київщині під час затримання зловмисник кинув гранату в поліцейських та відкрив вогонь

У Баришівському районі правоохоронці накрили банду, яка займалася розбійними нападами на помешкання жителів Київської області.

Під час затримання ватажок зловмисників чинив опір, застосувавши зброю та гранату. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

За даними поліції, очолював банду 28-річний житель Баришівського району. Він займався координацією зловмисників, підшукував об'єкти для нападів, розподіляв накрадене, а також брав участь у нападах.

"Під час затримання зловмисник намагався втекти, кинув у бійців КОРДу гранату та відкрив вогонь у бік правоохоронців. Аби знешкодити зловмисника працівники поліції у відповідь застосували зброю", - розповіли в поліції.

В ході перестрілки постраждали двоє правоохоронців, а зловмисник був поранений у ноги. Від вибуху гранати також був травмований ще один зловмисник.

Правоохоронці провели обшуки та вилучили пістолет з набоями до нього, гільзи, уламки гранат, газові балончики, кайдани, ножі, рації, балаклави та інші речові докази. Загалом затримано було трьох учасників банди, зараз вони перебувають в ізоляторі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, поліція, кримінал
В тему