8 Грудня 2020
Новини

Ситуація на Донбасі: бойовики посилюють передові позиції

Ситуація на Донбасі: бойовики посилюють передові позиції

На Донбасі з початку доби порушень "режиму тиші" не зафіксовано. 

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Однак бойовики підсилюють передові позиції танками і артилерією.

"Станом на 12:00 поточної доби, фактів порушення режиму припинення вогню зафіксовано не було", - наголошується в повідомленні.

За даними Головного управління розвідки МОУ, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати заходи бойової підготовки, залучаючи максимальну кількість особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів.

"Цього тижня на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях окупанти одночасно проводять заняття з вогневої підготовки та водіння бойових машин, збори з командирами взводів та молодшим командним складом, збори з командирами бойових машин, а також показові інструкторсько-методичні заняття", - вказано у повідомленні.

Також противник посилює передові позиції 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК угруповання російських окупаційних військ за рахунок чергових артилерійських підрозділів і танків з порушенням мінських домовленостей щодо відведення озброєння та військової техніки від лінії зіткнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, оос, збройні сили україни, росія
В тему