8 Грудня 2020
Новини

У Черкасах авто збило бабусю з онуком: жінка загинула, дитина в реанімації

У Черкасах авто збило бабусю з онуком: жінка загинула, дитина в реанімації

У Черкасах автомобіль збив 83-річну бабусю з 6-річним хлопчиком: жінка померла на місці, а дитина опинилася у лікарні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції у Черкаській області, - пише ТСН.

Водія автомобіля, який скоїв наїзд, затримали правоохоронці. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Дитина наразі перебуває у лікарні. За словами керівника реанімації обласної дитячої лікарні Віктора Жили, хлопчик перебуває у штучній комі. Він дихає самостійно, а до коми вдалися задля протекції та відновлення головного мозку. У потерпілого закрита черепно-мозкова травма, рвані рани обличчя та забої.

Зазначається, що аварія сталася на місці, де знак "пішохідний перехід", але без розмітки на дорозі, та світлофор, який не працює. Місцеві мешканці кажуть, що світлофор діяв у той час, коли працював магазин. Після закриття крамниці він залишився без фінансування, а тому нині не працює.

Своєю чергою, директор Департаменту архітектури та містобудування Черкаської області Артур Савін повідомив, що, за проєктом реконструкції вулиці Сумгаїтської, пішохідний перехід на цій ділянці дороги не передбачений. Наявність знаку "пішохідного переходу" пояснив так: "У цьому питанні ми зараз розбираємося. Буде визначений відповідальний за приведення організації руху до ладу, враховуючи, що вулиця наразі в стадії ремонту".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: черкаси, дтп, смерть
В тему