7 Грудня 2020
Новини

На «Ягодині» виявили незадекларований товар на 730 тисяч

На «Ягодині» виявили незадекларований товар на 730 тисяч

На митному посту «Ягодин» у вантажівці виявили невідповідність задекларованого товару на суму 730 тисяч гривень.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль «Volvo» під керуванням громадянина України, - інформує Волинська митниця Держмитслужби.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються товар «газорозрядні лампи» та «дренажні труби» загальною вартістю 11,5 тис. доларів США. В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено документи, що свідчать про інших відправників товару.

В результаті отриманих відповідей від компаній експортерів встановлено розбіжності щодо вартості вантажу. Таким чином, керівник фірми отримувача, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо їх найменування та маркування, а також неправдиві відомості необхідної для визначення його митної вартості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 730 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: митниця, Волинь, контрабанда
В тему