0 0000
Новини

У Луцьку п'яний водій намагався підкупити поліцію

У Луцьку п'яний водій намагався підкупити поліцію

Нетверезий водій, який був зупинений патрульної поліцією і спробував підкупити правоохоронців, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності.


Про це повідомляє прес-служба поліції Луцька.
У повідомленні вказується, що екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль BMW, який порушував правила дорожнього руху на вулиці Рівненській.
Поліція зажадала від водія зупинити транспортний засіб. Під час перевірки було помітно, що чоловік має явні ознаки сильного алкогольного сп'яніння, проте на пропозицію пройти перевірку він відповів відмовою.
Також водій почав комусь телефонувати і пропонував «вирішити питання по-хорошому», пропонуючи гроші. Після цього водій був попереджений про кримінальну відповідальність за спробу підкупу посадової особи.
Доставлений в наркодиспансер чоловік і там відмовився проходити перевірку. Тоді поліція повернулася на місце з водієм і почала складати протокол про водіння в стані алкогольного сп'яніння та порушення правил дорожнього руху. Чоловік знову почав пропонувати гроші поліції і сунув гроші в кишеню. Співробітник поліції викинув гроші і викликав на місце управління внутрішньої безпеки та слідчого, які зафіксували спробу дачі хабара. Тепер 31-річному чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему