5 Грудня 2020
Новини

«Українські військові – це армія незламних та нескорених бійців», - Григорій Недопад

«Українські військові – це армія незламних та нескорених бійців», - Григорій Недопад

Кілька днів тому військові винищувачі 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації ім. О.Покришкіна повернулись на Луцький військовий аеродром.

Про це інформує голова Волинської облради Григорій Недопад.

Винищувачі МІГ-29 та пілоти прилетіли із аеродрому міста Мелітополя, що у Запорізькій області, де вони несли бойове чергування з охорони повітряного простору акваторії Азовського моря. Із 2018 року бригада дислокується у Луцьку.

"Завдяки цьому більшість лучан із захопленням могли спостерігати за польотами військових літаків, а їх повітряні віражі традиційно збирають зацікавлених глядачів. Адже це видовище не може не заворожувати. Приємно, що осередок повітряної військової техніки знаходиться на нашому аеродромі, а військовослужбовці розвивають свою справу і демонструють високий професіоналізм у службі, підсилюючи цим Луцький військовий аеродром. З нагоди прийдешнього Дня Збройних сил привітали військових з їх святом. Адже українські військові – це армія незламних та нескорених бійців, патріотів свої Батьківщини", - йдеться у повідомленні.

Подякою голови обласної ради за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, вагомий внесок у справу захисту України нагородив майора, заступника командира 2-ї авіаційної ескадрильї з морально-психологічного забезпечення військової частини А 0959 Олега Овсяннікова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, збройні сили україни
В тему