3 Грудня 2020
Новини

Оркестр, коза, плакати: як мітингували під Волинською ОДА

Оркестр, коза, плакати: як мітингували під Волинською ОДА

У Луцьку біля Волинської облдержадміністрації влаштували мітинг з вимогою відставки голови відомства Юрія Погуляйка.

Дійство відбулося 3 грудня.

Як розповів його організаторів, громадський активіст Віталій Сніжко, молодіжні активісти Волині намагалися декілька разів зустрітися з Погуляйком, аби обговорити реалізацію молодіжної політики в області. Проте ні домовитися про зустріч, ні нашалтувати діалог не вдалося. 

«Крім того є питання до кадрової політики. Була низка невдалих кадрових призначень. Нещодавно затримали на хабарі вже колишнього керівника ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», якого призначили саме в час Погуляйка. І от саме ці помилки та відсутність відкритості з боку голови ОДА змушують нас сьогодні вимагати відставки Погуляйка», - зауважив Сніжко.

Серед учасників акції — невеликий духовий оркестр, який символічно народними піснями «проводив» голову ОДА з посади. Також два учасники дійства привели на площу до  «білого дому» козу, мовляв, один з гасел акціх було «Волинь — не дійна корова», і таким чином цей меседж хотіли донести до влади.

До слова, разом з цією акцією протесту відбувся мітинг Федерації профспілок та шахтарів Волині. Вони нагадували про борги перед гірниками, вимагали повноцінного фінансування галузі та передали відповідне звернення владі області.

Мітинг від Волинською ОДА

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Фото, луцьк, Волинь, акція протесту
В тему