24 Листопада 2020
Новини

Кричущі випадки самогубств пацієнтів, котрі лікувалися від коронавірусу

Кричущі випадки самогубств пацієнтів, котрі лікувалися від коронавірусу

Випадки самогубства серед хворих на коронавірус, на жаль, стають частішими. Чим пояснити таку ситуацію лікарі не знають, деякі експерти навіть стверджують, що це наслідки коронавірусу.

Ми зафіксували всі кричущі випадки суїциду хворих на коронавірус, які офіційно відомі.

Так, наприкінці вересня поточного року в клінічній лікарні № 4 міста Києва, де лікують хворих на ковід, із другого поверху вистрибнули двоє чоловіків. Що цікаво, чоловіки вкоротили собі віку, стрибнувши з одного і того ж вікна. Самогубства сталися протягом двох днів. Лікарі намагалися врятувати пацієнтів, однак безрезультатно.

Через місяць знову ж таки в Києві протягом двох днів наклали на себе руки пацієнти в різних ковід-лікарнях. Загинули 60-річна жінка і 68-річний чоловік. Жінка - вранці 19 жовтня викинулася з вікна 4-го поверху інфекційного відділення Олександрівської лікарні. 20 жовтня чоловік - теж вистрибнув з вікна 4-го поверху - міської клінічної лікарні №8, що в Оболонському районі столиці.

А вже наприкінці листопада жінка 1964 року народження з підозрою на COVID-19 вистрибнула з вікна лікарні у Запоріжжі. Щоправда лікарі стверджують, що у жінки була підозра на COVID-19 і психічне захворювання. За інформацією поліції, до цього вона висловлювала наміри покінчити життя самогубством. Вона прийшла на прийом до лікаря і перебувала на 4-му поверсі лікарні, але в кабінет так і не зайшла.

Сьогодні, 24 листопада, стало відомо про ще один випадок суїциду. 52-річна харків’янка випала з шостого поверху Держпрому і померла від травм на місці. Як стало відомо, вона нещодавно перехворіла на коронавірус і після цього повернулася на роботу. В цій будівлі вона працювала на шостому поверсі в Пенсійному фонді.

У всіх випадках правоохоронці відкривали кримінальне провадження за статтею про вбивство з позначкою "самогубство".

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, самогубство
В тему