23 Листопада 2020
Новини

Директора філії Держрезерву підозрюють у розтраті близько 3 млн грн

Директора філії Держрезерву підозрюють у розтраті близько 3 млн грн

В.о. директора однієї з філій Державного агентства резерву України у Сумській області підозрюють у спробі відвантаження зерна на 2,8 млн грн без згоди власника.

Про це в Telegram-каналі інформує САП.

“22 листопада 2020 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру у розтраті зерна на суму понад 2,8 млн гривень виконувачу обов’язків директора однієї з філій Державного агентства резерву України у Сумській області. Так, в рамках досудового розслідування встановлено, що в листопаді 2020 року очільник філії Державного агентства резерву України без дозволу власника зерна, яке зберігалося на базах, намагався відвантажити понад 189 тонн зерна вартістю понад 2,8 млн гривень комерційним структурам без оплати з їхнього боку”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки вчасно вжитим заходам, правоохоронці запобігли проведенню незаконних дій з боку очільника філії.

Вказано, що дії виконуючого обов’язки директора філії кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суми, бюджет
В тему

Останні матеріали