18 Листопада 2020
Новини

У Львові затримали банду серійних крадіїв, що викрали майже 3,5 млн грн

У Львові затримали банду серійних крадіїв, що викрали майже 3,5 млн грн

У Львові затримали угрупування, яке викрадало гроші з офісів і банкоматів.

Про це повідомляє Національна поліція.

Встановлено, що група з чотирьох мешканців Львівської області віком від 29 до 51 року займалася крадіжкою з офісів, магазинів і банкоматів. Працювала банда виключно вночі, використовуючи сучасні пристрої для глушіння і пошуку радіосигналів. Всього зафіксовано щонайменше вісім епізодів крадіжок.

Також при підготовці крадіжок вони використовували різні автомобілі, які після "операцій" продавали або відправлял на розборку для запчастин.

Поки правоохоронні органи встановили причетність банди до восьми крадіжок у Львівській, Тернопільській та Волинській областях на загальну суму 3,5 мільйона гривень.

Вранці в середу, 18 листопада, були затримані всі учасники угруповання. Двоє з них намагалися втекти при затриманні.

Під час 20 обшуків вилучені спецтехніка та інші засоби для здійснення крадіжок, ювелірні вироби, іноземні автомобільні номери, автомобілі підозрюваних та інші докази діяльності.

Організатор і його троє співучасників були доставлені в Галицький райсуд Львова для обрання запобіжного заходу. Їх підозрюють за ч.3, ч.4, ч5 статті 185 Кримінального кодексу України (здійснення злочину в складі організованої групи).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, поліція
В тему