17 Листопада 2020
Новини

Чоловік Генпрокурорки фіктивно звільнився з Кіберполіції і отримав за це 750 тисяч гривень

Чоловік Генпрокурорки фіктивно звільнився з Кіберполіції і отримав за це 750 тисяч гривень
Чоловік Генерального прокурора України Ірини Венедіктової Денис Колесник звільнився з посади заступника начальника департаменту кіберполіції. Він отримав виплати в кілька сот тисяч гривень і знову влаштувався на ту ж посаду.
Про це йдеться в розслідуванні Bihus.info.
 
За словами журналістів, Колесник подав рапорт на звільнення 25 вересня. У структурах МВС він пропрацював рік. Чоловік Генпрокурора попросив соціальні виплати.
 
Через пару днів, 29 вересня, йому було виплачено трохи більше 770 тисяч гривень. На наступний день він був офіційно звільнений.
 
1 жовтня Колесник подав декларацію про зміни в майновому стані. Він вказав, що при звільненні отримав як одноразову допомогу 608 тисяч гривень, на "вирішення соціально-побутових питань" йому було виділено 48 тисяч матеріальної допомоги та 14 тисяч "на оздоровлення". Також як грошове забезпечення Денис Колесник отримав 103 тисячі гривень.
 
9 жовтня чоловік Ірини Венедіктової знову влаштувався на посаду, з якої звільнився 30 вересня.
 
"Крім заступника начальника департаменту кіберполіції, також зазначена і посада начальника другого управління (організаційно-аналітичної роботи та забезпечення діяльності) Національної поліції України", - стверджують журналісти.
 
До цього Венедіктова розповіла, як виживає на зарплату в 38 тис. грн. Сімейні витрати Генерального прокурора занадто великі, щоб покрити їх за рахунок "карантинної" зарплати.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прокуратура, кримінал, Відео T1.ua
В тему