0 0000
Новини

У Сан-Франциско бомж став програмістом у великій компанії

У Сан-Франциско бомж став програмістом у великій компанії

Американець Престон Фан, який займався бродяжництвом в Сан-Франциско, був запрошений на роботу з шестизначною зарплатою після того, як написав додаток мережі міських притулків для людей без місця проживання.


У Сан-Франциско 29-річний Престон Фан прилетів з Сіетла, в надії, що зможе знайти собі роботу в одній з місцевих престижних компаній. Однак не зміг цього зробити, а накопичені гроші швидко закінчилися, тому чоловік став займатися бродяжництвом. Він жив у притулках для бездомних і змушений був перебиватися випадковими заробітками.
Пізніше чоловік влаштувався на роботу охоронцем, а всі виручені гроші витрачав на курси програмування і продовжував вчитися. Часто чоловікові не вдавалося потрапити на нічліжку у спеціальному притулку, оскільки не вистачало місць. Саме це наштовхнуло його написати додаток, який дозволяв би відстежити кількість вільних місць в тій чи іншій нічліжці.
Пізніше Фан розповів, що хотів допомогти людям, у яких такі ж проблеми як і у нього з нічлігом, тому вирішив створити подібний додаток, але саме він став початком його кар'єри.
Місцева рада у справах бездомних відкинула його ідею, коли він прийшов і представив розробку. Однак пізніше на курсах програмування він зустрів одного з представників компанії Linkedin.
У компанії високо оцінили ідею розробника і запропонували йому роботу з оплатою в 115 тисяч доларів, корпоративним житлом та іншими пільгами які Linkedin пропонує своїм співробітникам. Престон Фан з квітня 2017 року почав працювати в Linkedin, але все ще сподівається довести до кінця свій проект, який подарував йому "щасливий квиток у життя".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему