15 Листопада 2020
Новини

«Збільшимо бюджет розвитку для громад на наступний рік на 20%», - Ігор Поліщук

«Збільшимо бюджет розвитку для громад на наступний рік на 20%», - Ігор Поліщук

У Луцьку,  15 листопада, відбувається другий тур виборів Луцького міського голови. Вранці уже проголосував радник міського голови Ігор Поліщук. Він закликав виборців прийти на дільниці і здійснити своє волевиявлення.

Про це пишуть ІА Волинські новини

«Я проголосував сьогодні за конструктив, за краще, успішне майбутнє нашої Луцької вже об’єднаної територіальної громади. І закликаю кожного виборця прийти на дільницю, зробити свій вибір, бо сьогодні той день, коли ви вирішується, яким буде майбутнє нашої громади наступні 5 років», - зазначив він.

Ігор Поліщук зауважив: сьогодні вже до складу Луцької міської територіальної громади приєдналася низка навколишніх сіл. Після цього їхні мешканці отримали можливість брати участь в різноманітних соціальних міських програмах, пільговики зможуть безкоштовно їздити міським транспортом, діти матимуть змогу брати участь в стипендіальних програмах та відкривається багато інших можливостей. Зокрема, планується, що на розвиток громад відтепер виділятиметься більше коштів.

«Ми спілкувалися з головами ОТГ перед виборами, обговорювали, як має розвиватися наша громада, щоб мешканці не були розчаровані приєднанням. Тому плануємо збільшити суму видатків на бюджет розвитку для громад на наступний рік орієнтовно на 20%», – повідомив радник міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, вибори, ігор поліщук
В тему