10 Листопада 2020
Новини

У Рівному дитину зґвалтував військовослужбовець

У Рівному дитину зґвалтував військовослужбовець

У Рівному 21-річного військовослужбовця підозрюють у зґвалтуванні школярки.

Наразі житель обласного центру перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, до поліції сьогодні, 10 листопада, близько 10-ї ранку надійшло повідомлення від заступника директора однієї із рівненських шкіл: учениця розповіла, що поблизу закладу її зґвалтував невідомий чоловік.

Правоохоонці встановили особу чоловіка, який може бути причетний до скоєного злочину. Зловмисника затримали на одній із вулиць обласного центру.

Відомо, що він і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців: притягувався до адмінвідповідальності за незаконне зберігання наркотичних речовин, а також відносно нього триває досудове розслідування за аналогічним фактом – статтею 309 ККУ.

Рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відповідно до медичного освідування він був тверезий, однак в нього також відібрали біологічні зразки.

За фактом зґвалтування особи, яка не досягла 14-ти років, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Слідчі дії тривають. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, згвалтування, кримінал
В тему