10 Листопада 2020
Новини

У Києві крадій відбуксирував авто

У Києві крадій відбуксирував авто

У Києві автокрадій викликав таксі та, ввівши водія в оману, скористався послугами буксирування і відігнав машину до Київської області.

Про це повідомляє поліція Києва.

"До Святошинського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що на вулиці Сім’ї Сосніних в нього викрали автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група району. Поспілкувавшись з потерпілим, правоохоронці з’ясували, що автомобіль Skoda Octavia перебуває на іноземній реєстрації і вже тривалий час знаходиться у несправному стані", - йдеться у повідомленні.

Переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські відстежили напрямок руху викраденої автівки та встановили її місцезнаходження, а згодом затримали і підозрюваного у незаконному заволодінні автотранспортом.

З’ясувалося, що раніше не судимий 33-річний місцевий мешканець, відслідкувавши, що автомобіль тривалий час стоїть на одному місці, викликав таксі та, ввівши водія в оману, скористався послугами буксирування і відігнав автомобіль до Київської області.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Суд відправив його під нічний домашній арешт.

Наразі проводиться перевірка на причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Винахідливому автокрадію загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція, автомобіль, крадіжка
В тему