9 Листопада 2020
Новини

У Львові таксист жорстоко побив хлопця

У Львові таксист жорстоко побив хлопця

У Львові 7 листопада водій Bolt жорстоко побив хлопця, який хотів їхати у таксі зі своєю собакою.

26-річний Айтал Сергеєв вказав у замовленні, що буде їхати з твариною. Проте водій відмовився від поїздки та двічі його побив. Про це хлопець розповів у фейсбуці.

Хлопець разом зі своєю дівчиною та собакою породи хаскі пізно ввечері на вулиці Кривоноса викликали таксі Bolt. Під час замовлення машини Сергеєв обрав категорію Pets, щоб водій знав, що клієнт перевозитиме у салоні таксі тварину. Водій відмовився везти таку велику собаку. Після розмови хлопець закрив двері таксі. Водієві це чомусь не сподобалось і він вибіг з машини. Чоловік почав бити хлопця в обличчя. Сергеєв намагався захиститись, але не відбивався, щоб не завдати ушкоджень нападнику. Водій повалив хлопця на землю та почав бити ногами в лице. В той час дівчина постраждалого викликала поліцію.

Водій Toyota Corolla сів в автівку та намагався втекти з місця нападу. Проте хлопець вибіг перед машиною, щоб той не поїхав.

Чоловік провіз Сергеєва на капоті кілька метрів, а потім вийшов з машини й знову почав його бити. Водій бив хлопця ще дужче, ніж в попередній раз. Також він кидав Сергеєва на автівки, які проїжджали повз.

Хлопець використав проти нападника перцевий балончик, проте чоловік зміг сісти в машину та втекти.

Сергеєв написав на нападника заяву в Галицькому відділі Поліції. Також він зняв побої в лікарні на вулиці Топольній. У хлопця гематома на оці, зламаний ніс та пошкоджений зуб.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання – штраф до 850 гривень або громадські роботи терміном до 200 годин.

У додатку Bolt водія-нападника вже заблокували.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, напад, тварини, таксі
В тему