9 Листопада 2020
Новини

Криворізький різник після нападу зайшов у школу і вимагав викликати поліцію

Криворізький різник після нападу зайшов у школу і вимагав викликати поліцію

У поліції розповіли нові деталі про чоловіка, який з ножем напав на випадкових перехожих у Кривому Розі 7 листопада. Як повідомили правоохоронці, чоловік після перших нападів зайшов у приміщення школи й сам розповів, що вбив людей.

У суботу, 7 листопада, о 15:30 надійшло повідомлення про те, що невідомий ножем убив двох перехожих чоловіків. Про це повідомила старша інспекторка пресслужби патрульної поліції Кривого Рогу Аліна Кравець, передає новинний сайт міста.

Вже через 10 хвилин надійшло ще одне повідомлення. Заявники розповіли поліції, що чоловік з закривавленим ножем зайшов у приміщення школи й заявив, що вбив трьох людей, бо "так наказав бог".

Тоді для пошуків зловмисника задіяли всі вільні екіпажі патрульної поліції, працівників групи ТОР і працівників райвідділку поліції. Під час пошуків нападника правоохоронці на різних вулицях виявляли потерпілих і надавали їм допомогу.

Схожого за орієнтуванням чоловіка, який згодом і виявився нападником, затримали о 16:15 – через 45 хвилин після першого повідомлення про напади.

Він стверджував, що мав на меті вбити 15 людей, бо "так йому сказав бог". Ситуація в місті була дуже напружена, люди були наляканими.

"Під час затримання чоловік був у неадекватному стані",– розповіла Аліна Кравець.

Також про візит нападника до місцевої школи повідомив й інспектор патрульної поліції Віталій Савченко. За його словами, чоловік сам наказав заявниці викликати поліцію, бо він вбиває людей.

"Під час затримання чоловік поводився неадекватно – він чинив спротив працівникам поліції. Тож патрульним довелося застосувати фізичну силу й одягнути на нього кайдани", – повідомив Віталій Савченко.

Що відомо про криворізького різника?

Це 29-річний місцевий житель Тарас Усенко. Після затримання він заявив, що прийшов з пекла, а вбивав людей для того, щоб показати всім, що вони теж живуть у пеклі.

Сусіди розповіли, що чоловік жив сам. Він нещодавно їздив на заробітки в Чехію, після чого дуже сильно змінився й став дивно поводитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кривий ріг, напад, трагедія
В тему