9 Листопада 2020
Новини

Що відомо про жінку, яка стрибнула з моста в Луцьку

Що відомо про жінку, яка стрибнула з моста в Луцьку

Жінка, яка нібито стрибнула з моста у ніч на неділю, 8 листопада, не отримала жодних тілесних ушкоджень. 

Про це журналістам ІА "Конкурент" розповіли у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Луцьк.

За словами очільника центру Володимира Шмаля, медики прибули на місце події о 2:55. Вони не констатували жодних фізичних ушкоджень у жінки, яка, за словами групи швидкого реагування "Самооборони Волині", кілька хвилин тому впала з моста, що сполучає проспекти Перемоги і Соборності. Тільки написали, що у неї гострий поліморфний психічний розлад, і доставили її у психлікарню.

"Наш паралельний екіпаж якраз по мосту їхав, вона перелізла через перила і вниз. Поки машина вниз спустилась, вона вже навпроти "Юванта" була", - розповідає член ГШР "Самооборони Волині".

Найбільше його здивувало те, що при такому падінні жінка не травмувалася. Каже, від неї трохи несло алкоголем.

"Все хотіла набрати до тата, в руках телефон крутила, а як набрати – не могла орієнтуватись. Швидкій казала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди, і самій впасти – ніяк... Ще й приземлилась на якийсь сарайчик знизу. Хлопець, який ішов по мосту, казав, що головою розбила шифер, встала і пішла", – каже наш співрозмовник.

У Волинській обласній психлікарні №1 підтвердили, що сорокарічна Алла наразі перебуває у них. Кажуть, що вона на обліку, і вже багато років під спостереженням психлікарні.

"Нібито, в неї вже було таке, що вона падала з балкона. Зараз трошки накульгує, але невідомо, чи це результат попередньої травми, чи цього падіння. Немає потреби тримати її тут цілорічно, бо це лікарня, а не інтернат. Ми лікуємо і виписуємо", – розповіла у коментарі нашим журналістам очільниця медзакладу Людмила Юрко.

Наразі жінка отримує допомогу медиків. Коли вона пролікується, її випишуть. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, трагедія, Надзвичайні події
В тему