8 Листопада 2020
Новини

Байден хоче скасувати низку указів Трампа

Байден хоче скасувати низку указів Трампа
Відразу після інавгурації Джо Байден хоче видати низку виконавчих указів, що скасують попередні розпорядження Дональда Трампа.

Про це пише The Washington Post з посиланням на власні джерела, - передає hromadske.

Зокрема демократ планує скасувати рішення про вихід США з Всесвітньої організації охорони здоров'я та знову приєднатися до Паризької кліматичної угоди.

Також, за даними журналістів, Байден планує скасувати заборону на в'їзд з мусульманських країн та відновити програму, що дозволяє залишитися в країні людям, яких незаконно привезли до США у дитинстві.

Нагадаємо, за повідомленням низки авторитетних американських ЗМІ, кандидат від Демократичної партії на виборах президента США Джо Байден набрав 270 голосів, необхідних для обрання на пост президента США.

За даними інформаційного агентства Associated Press, Байден отримав 284 голоси, тоді як кандидат від Республіканської партії та чинний президент США Дональд Трамп ? 214. Водночас прихильний до республіканців і Трампа телеканал Fox News повідомив про здобуття Байденом 290 голосів виборників: окрім Пенсильванії, Fox News вважає демократа переможцем і в Аризоні та Неваді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дональд трамп, сша
В тему