8 Листопада 2020
Новини

Різанина в Кривому Розі: що знайшли в квартирі нападника

Різанина в Кривому Розі: що знайшли в квартирі нападника
У Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих та вбив двох людей. 

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

У його квартирі правоохоронці виявили зображення з дивними символами.

За його словами, зловмисник Тарас Усенко факт вбивств не заперечував і прямо заявляв те, що він «прийшов з пекла», те, що «він Бог», що якийсь «голос» наказав йому вбити 15 людей.

Чоловіка затримали у момент, коли той намагався зарізати жінку з дитиною.

«За словами родичів Усенка, той їздив працювати в Чехію, звідки рік назад повернуся іншою людиною. Став говорити про якихось демонів. Але не поводився агресивно», — цитує родичів Геращенко.

Під час обшуку у помешканні нападника на стінах поліція знайшла «дивні містичні символи та концентричні малюнки». Трактувати їх будуть експерти з психіатрії.

На опублікованому відео, чоловік стверджує, що звертався до відділення поліції, щоб вони завадили йому скоїти вбивство.

Справу відкрили за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Найбільше покарання за цією статтею передбачає ув’язнення до 15 років. Працівники поліції з’ясовують всі обставини справи.

«Поліція буде проводити детальне слідство для визначення кола спілкування підозрюваного в подвійному вбивстві та пораненні 8 осіб для розуміння, чи не було ця трагедія натхненна кимось іншим, чи не було тут факту навіювання, підбурювання», — заявив заступник міністра.

Нагадаємо, близько 15:20 7 листопада правоохоронці отримали повідомлення про чоловіка, який з ножем кидався на людей у Металургійному районі міста.

Жертвами чоловіка стали випадкові перехожі, поранення отримав і восьмирічний хлопчик. У результаті двоє людей померли на місці, решту доставили до лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кривий ріг, кримінал, смерть, вбивство, напад
В тему