6 Листопада 2020
Новини

Секретна служба посилює охорону Байдена — ЗМІ

Секретна служба посилює охорону Байдена — ЗМІ

Секретна служба США посилює охорону кандидата в президенти Джо Байдена в очікуванні його можливої заяви про перемогу на президентських виборах в США.

Повідомляє The Washington Post з посиланням на інформовані джерела.

За даними WP, Секретна служба відправляє підкріплення в Вілмінгтон, штат Делавер, після того, як штаб Байдена повідомив їх про великий виступ демократа.

Кандидат від Демократичної партії може виступити з важливою промовою вже в п'ятницю, 6 листопада, повідомили джерела газети. 

У США підбивають підсумки загальних виборів 3 листопада, на яких американці обирали президента і віце-президента, 435 членів Палати представників, 35 законодавців Сенату і 13 губернаторів штатів і територій.

Підрахунок голосів знаходиться на завершальній стадії. Дані не оприлюднювали шість штатів: Аляска, Невада, Аризона, Пенсильванія, Північна Кароліна і Джорджія.

За даними NBC News, кандидат від демократів Джо Байден заручився підтримкою 253 виборників, глава Білого дому Дональд Трамп - 214. Для перемоги необхідно не менше 270 голосів виборників.

На тлі невизначеності Трамп наказав зупинити підрахунок голосів і заявив про перемогу на виборах. Байден, зі свого боку, більш стриманий у висловлюваннях про підсумки виборів.

Мапа президентських виборів у США

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, сша, вибори
В тему