6 Листопада 2020
Новини

У районі на Волині через зростання кількості хворих на коронавірус переповнені лікарні

У районі на Волині через зростання кількості хворих на коронавірус переповнені лікарні

Захворюваність на коронавірусну хворобу за останній місяць набула значного поширення, кількість захворювань збільшилась вп’ятеро. За показниками захворюваності є тенденція переходу Маневицького району до "червоної" зони.

Про це йдеться на сайті Маневицької селищної ради.

Так, у "червоній" зоні школи переходять на дистанційну форму навчання, припиняють роботу магазини промислової продукції (за виключенням тих, що здійснюють торгівлю засобами гігієни), заклади громадського харчування (за виключенням тих, хто здійснює довезення замовлення додому), спортзали та фітнес-центри, обмежують рух залізничного та автомобільного громадського транспорту.

Зі слів директора КП "Маневицька ЦРЛ" Олега Бегаля стаціонарні відділення змушені збільшувати кількість ліжкомісць через велике навантаження хворими на COVID-19 та з підозрою на дане захворювання. Збільшується кількість ускладнень від даної хвороби та хворих, що потребують кисневої терапії.

Через велике навантаження не вистачає лікарів та середнього медичного персоналу. При цьому обласні лікувальні установи також переповнені та відмовляють в госпіталізації.

Держпродспоживслужба району продовжує здійснювати перевірки щодо дотримання карантинних заходів спільно з районним відділом Національної поліції. При цьому за порушення протиепідемічних заходів загалом наклали вже 126 штрафів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маневичі, Волинь, коронавірус
В тему