5 Листопада 2020
Новини

В Україні в 14 містах відбудеться другий тур виборів мера: де саме

В Україні в 14 містах відбудеться другий тур виборів мера: де саме
У 14 містах України, де жоден із кандидатів не набрав абсолютної більшості голосів, відбудеться другий тур виборів мера.

Про це йдеться в повідомленні ЦВК.

15 листопада за очільника міста повторно голосуватимуть у Луцьку, Краматорську (Донецька область), Одесі, Сумах і Кам’янець-Подільському (Хмельницька область).

Крім того, перевибори відбудуться в місті Українка (Київська область): хоча там виборців менше 75 тисяч, але два кандидати набрали однакову кількість голосів.

22 листопада другий тур виборів мера відбудеться у Дніпрі та Кривому Розі (Дніпропетровська область), Слов’янську (Донецька область), Ужгороді, Броварах (Київська область), Львові та Дрогобичі (Львівська область), Полтаві й Рівному.

Станом на полудень 5 листопада Центрвиборчком отримав дані про результати місцевих виборів 585 місцевих рад у 24 регіонах. Загалом визнано обраними 687 голів населених пунктів і 13323 депутатів. Як зазначає ЦВК, остаточні дані місцевих виборів мають бути відомі до 6 листопада включно, тобто не пізніш як на дванадцятий день після дня голосування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, вибори, луцьк, одеса, суми, Кам’янець-Подільський, дніпро, кривий ріг, ужгород, львів, дрогобич, полтава, рівне
В тему