5 Листопада 2020
Новини

ТОП-5 цікавих проектів «Громадського бюджету» Луцька

ТОП-5 цікавих проектів «Громадського бюджету» Луцька

Кожен лучанин бажає, аби його місто розвивалося, ставало привабливішим, цікавішим та комфортнішим для прожиття.

Місцеві громадські активісти одні з тих, які намагаються реалізувати принадні проекти в різних сферах як для дітей, так і для дорослих.

t1.ua підібрав п’ять крутих проектів, за які ви можете віддати свій голос.

Як проголосувати:

  1. Обрати проект, що вам найбільше імпонує.
  2. Перейти за посиланням.
  3. Увійти в систему за допомогою авторизації.
  4. Обрати спосіб авторизації.
  5. Авторизуйтеся.
  6. Програма вас верне назад до проектів.
  7. Опісля натисніть «Підтвердити» - ваш голос буде зараховано.

Кубок Луцька з рукопашу гопак

«Кубок Луцька з рукопашу гопак» – це змагання з першого офіційно визнаного в Україні національного виду спорту – рукопаш гопак. Для успішного функціонування будь-якої країни, як незалежної держави, потрібно працювати над формуванням її інтересів, національно-патріотичних сил та розвитком молодого покоління через призму козацького бойового мистецтва.

Кубок Луцька - це спортивний та культурно-мистецький захід, метою якого є формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді для зміцнення суверенітету країни.

Козацьке наметове таборування «Герць - 2021»

«Козацьке наметове таборування «Герць 2021» - це літній 10-денний табір, що відбувається в умовах, які максимально адаптовані до умов навколишнього середовища.

Таборування спрямоване на пристосування до природи, вміння цінувати її блага та забути про електронні гаджети, з якими діти втрачають своє здоров’я та енергію. Також це національно-патріотичне виховання через призму козацького бойового мистецтва.

«Стрільба з луку в Луцьку - відкриття олімпійського горизонту»

Донедавна в Луцьку був повністю відсутній такий вид олімпійського спорту як стрільба з луку. 10 липня 2019 року чемпіонка «Ігор нескорених 2018» Майя Москвич створила секцію спортивної стрільби з луку в місті.

Цей вид спорту розвиває впевненість, зосередженість, психологічну стійкість, знімає наслідки ПТСР. Досягнення результатів не вимагає значних фізичних зусиль і перевантажень, що дозволяє займатися дітям, людям похилого віку та особам з обмеженими фізичними можливостями. Реалізація цього проекту дозволить займатися лучанам спортивною стрільбою з лука на олімпійській дистанції, брати участь в професійних змаганнях, виконувати спортивні нормативи та розряди.

«Українське лицарство» Айна Бера Луцьк

«Українське лицарство» - це серія інтерактивних просвітницьких заходів, що сприятимуть заохоченню молоді до вивчення історії нашої держави, національній самоідентифікації, залученню до активного стилю життя.

Серія заходів «Українське лицарство» дає можливість інтерактивно ознайомитися з історією середніх віків, залучити учасників до пізнавальних спортивних ігор, об’єднує громаду через історію і спорт, дає розуміння історії рідного краю та світу через взаємодію з матеріальною культурою середньовіччя, , налагоджує спілкування між різними групами населення й сприяє національно-патріотичному вихованню через зв’язок поколінь.

Хокей

Серед усіх зимових ,олімпійських командних видів спорту хокей найкраще виховує в дитині прагнення до перемоги, цілеспрямованість.

Найбільш незбагненним в цій грі є швидкість тактичного мислення хокеїстів, вміння миттєво розібратися в ситуаціях, що безперервно змінюються, і прийняти найправильніше рішення, неочікуване для суперника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему