4 Листопада 2020
Новини

Найбільші круїзні оператори скасували всі рейси до 2021 року

Найбільші круїзні оператори скасували всі рейси до 2021 року

Члени Міжнародної асоціації круїзних ліній, які володіють 95% світового круїзного потенціалу, вирішили призупинити всі свої рейси до кінця 2020 року.

Про це пише Associated Press.

Таке рішення було прийнято всього через кілька днів після того, як уряд США фактично скасував заборону на відновлення рейсів. В асоціації заявили, що замість відновлення рейсів у 2020 році вони зосередяться на забезпеченні безпеки під час коронавірусу під керівництвом медекспертів США.

До асоціації входять такі круїзні гіганти як Princess, Carnival і Royal Caribbean. Раніше про своє рішення призупинити виконання круїзів до 2021 році заявили великі круїзні компанії Norvegian і Carnival.

Раніше повідомлялося, що криза в туристичній галузі через пандемію змусив судновласників позбавлятися від частини круїзного флоту.

Міжнародна асоціація круїзних ліній - найбільша міжнародна організація круїзних і туристичних компаній. Асоціація об'єднує понад 15 тис. туристичних компаній і 60 морських і річкових перевізників. Також в асоціацію входять гіганти індустрії Princess, Carnival, and Royal Caribbean. Щорічно члени асоціації перевозили 30 млн пасажирів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: туризм, Світ
В тему