27 Жовтня 2020
Новини

«Мають бути відраховані», - Лукашенко про студентів, які виходять на протести

«Мають бути відраховані», - Лукашенко про студентів, які виходять на протести

Олександр Лукашенко наказав відраховувати студентів, які мітингують проти нього.

Про це йдеться у Telegram-каналі Лукашенка, який транслює відео з наради з підготовки шостих Всебілоруських народних зборів, - пише УП.

"Нікого не треба вмовляти: ні робітників, ні студентів, нікого. Ні лікарів, ні вчителів, ні держслужбовців. Зараз такий момент, коли кожен має вибирати в своєму житті тут дорогу, по якій він буде рухатися. Не тільки він, але й діти. Не хочуть працівники працювати – не треба. Але їх одиниці, які не хочуть.

Студенти прийшли вчитися – вчіться. Хто хоче, той хай вчиться. Хто вийшов, порушуючи закон, на несанкціоновані акції, він втрачає право бути студентом. Будь ласка, відправте їх, як я говорив, кого в армію, а кого на вулицю. Нехай ходять по вулиці. Але вони мають бути відраховані. Те саме і викладачі. Їх теж одиниці, але які гидко ведуть себе у вузах", - сказав Лукашенко.        

Лукашенко також заявив, що протягом останніх кількох днів мітингувальники перейшли "червону лінію" і їхні дії можна розцінювати, як дії "організованих приступних груп з ознаками тероризму".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олександр лукашенко, білорусь, студенти, акція протесту
В тему

Останні матеріали