27 Жовтня 2020
Новини

В Офісі Президента – імовірний спалах коронавірусу: що відомо

В Офісі Президента – імовірний спалах коронавірусу: що відомо

У Офісі Президента України коронавірусом імовірно заразилися кілька заступників керівника органу Андрія Єрмака.

Про це повідомив телеграм-канал "УП. Off the record". Його з посиланням на джерела веде "Українська правда".

"Схоже, що в Офісі президента – спалах коронавірусу. Відразу у кількох заступників Єрмака підозрюють COVID-19", – мовиться у дописі.

Більше деталей вони не оприлюднили. Наразі журналісти 24 каналу намагаються зв’язатися з Офісом Президента, аби ті або підтвердили, або спростували вищезазначену інформацію.

Цікаво, що раніше деякі ЗМІ писали про коронавірус у директора НАБУ Артема Ситника. І за повідомленнями все тих же ресурсів, цю інформацію всіляко замовчували у Бюро.

Хто з українських політиків раніше хворів на коронавірус

  • За словами спікера Ради Дмитра Разумкова, недугу підхопили щонайменше 60 парламентарів. Тобто на коронавірус хворіє кожен восьмий нардеп.
  • Серед відомих прізвищ інфікувалися лідер "Євросолідарності" Петро Порошенко, очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко та керівник "Слуги народу" Олександр Корнієнко. Усі вже одужали та повернулися до роботи.
  • Крім того, позитивні тести на COVID-19 здали позафракційна нардепка Ганна Скороход, "слуги народу" Роман Грищук, Данило Гетманцев і Жан Беленюк, а також очільниця партії "Голос" Кіра Рудик.
  • Першим депутатом, який захворів на коронавірус, був член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов. Це відбулося ще на початку пандемії в березні 2020 року.
  • Коронавірус пережила і перша леді України Олена Зеленська. ЇЇ довелося госпіталізувати з двосторонньою пневмонією середнього ступеня важкості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: президент, коронавірус, Україна, Надзвичайні події
В тему