26 Жовтня 2020
Новини

У Луцьку затримали чоловіка, який за ніч обікрав 5 автомобілів

У Луцьку затримали чоловіка, який за ніч обікрав 5 автомобілів

У ніч на 25 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку та пошкодження легкового автомобіля. Невідомий розбив скло автомобіля Opel Astra, котрий був припаркований на проспекті Президента Грушевського, та викрав з транспортного засобу електронну систему нагрівання та інші речі.

Про це повідомляє поліція Волині.

На виклик 20-річного водія авто прибув наряд управління патрульної поліції. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили підозрілого чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього знайшли багато предметів, у тому числі, два мобільних телефони, відеореєстратор, викрутку, декілька кабелів для зарядки телефонів, ключі. На місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Оперативники з’ясували, що до вчинення крадіжки причетний 27-річний раніше судимий лучанин. Встановлено, що зловмисник, шляхом пошкодження вікон, обікрав ще чотири автомобілі.

Викрадені речі вилучили.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні п’яти злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням. Підозрюваного затримали у порядку ст. 28 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, кримінал, луцьк
В тему

Останні матеріали